Skip to main content
Boksclinic

Voor bedrijven & groepsuitjes

Is het jouw beurt om een teamuitje te organiseren en lijkt het je te gek om je collega’s maximaal uit te dagen op een totaal ander vlak? Dan is onze boksclinic iets voor jullie! Ideaal voor bedrijven, voetbalteams en groepsuitjes. In samenwerking met Dutchstyle Training & Coaching bieden we groepslessen recreatief boksen aan, waarbij we de focus leggen op teamwork, het stellen van grenzen en respect voor elkaar; essentiële waarden die ook op de werkvloer onmisbaar zijn.

De perfecte mix van plezier en functionele training

Wil je met collega’s een onvergetelijk bedrijfsuitje beleven, of je voetbalteam op scherp zetten tijdens een nieuwe uitdaging? Wat je doel ook is; deze boksclinic is geschikt voor jong en oud. Bereid je voor op een kick-ass ervaring waarbij je niet alleen vecht- en verdedigingstechnieken onder de knie krijgt, maar ook de onderlinge band versterkt.

Een bokssessie die de teamspirit versterkt

Of je nu op zoek bent naar een extra dosis spanning voor een memorabel vrijgezellenfeest of naar een teambuildingactiviteit die verder gaat dan het gebruikelijke… onze groepsles boksen biedt de perfecte mix van plezier en functionele training. Kom samen, leer samen en ervaar een bokssessie die niet alleen fysiek uitdagend is, maar ook de teamspirit versterkt.

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je gewoon snel deze boksclinic boeken? Neem contact op.

+31 (0)6 48808404
info@peter-janssen.nl