Skip to main content
Aanbod

Privéles boksen en kickboksen

Tijdens een personal (kick)bokstraining werk je gedurende 45 minuten intensief aan je boxing skills. Je leert de (kick)bokstechnieken op de juiste manier uit te voeren en traint op tactiek, zodat je een doordachte (kick)bokser wordt die z’n tegenstander altijd voor blijft. Door krachttraining vergroot je je uithoudingsvermogen en komen je stoten nog beter aan. Daarnaast werk je aan je conditie en word je fitter en sneller.

Haal het maximale uit je (kick)bokstraining

Bokszakken, trap- en stootkussens; ik haal alles uit de kast voor een leuke, uitdagende en afwisselende training. Al je spieren komen aan bod en je uithoudingsvermogen wordt flink op de proef gesteld. Door de combinatie van (kick)bokstechnieken en kracht- en conditieoefeningen, ontstaat een intensieve workout voor je hele lichaam. Sorry alvast voor de spierpijn.

Kosten

45 minuten | 1 persoon | 60 euro
55 minuten | 2 personen | 75 euro

Boek nu je proefles

Om er zeker van te zijn dat personal (kick)boxing iets voor je is, nodig ik je uit voor een vrijblijvende proefles. Tijdens deze les stemmen we af wat je trainingsdoel is, maak je kennis met de sport en plannen we eventueel meteen je eerste echte training. Eenmaal een tijdje aan het trainen, evalueren we je voortgang en stellen we waar nodig bij. Zo zorgen we er samen voor dat je jouw persoonlijke doelen bereikt en je plezier blijft hebben in de sport.

Potje knokken?

Boek nu je proefles