Skip to main content
About

“Mijn ervaring en expertise als personal trainer én kickbokser, zet ik in om jou telkens opnieuw een hoogwaardige training te bieden.”

Mijn naam is Peter Janssen. Toen ik op mijn 18e begon met kickboksen, had ik nog geen idee dat het mijn grootste passie zou worden. ‘Gewoon een potje knokken’ daar ging het me om. Al snel bleek ik talent te hebben en voor ik het wist kickbokste ik mijn eerste wedstrijd. Na jaren nationaal en internationaal op topniveau wedstrijden te hebben gekickbokst, voelde ik een sterke drive om mezelf op een andere manier uit te dagen: ik wilde niets liever dan anderen deze fantastische sport laten beleven. In 2021 opende ik mijn eigen (kick)boksschool, van waaruit ik mensen begeleid die doelgericht willen trainen.

Van dummies tot pro’s

Als personal (kick)bokstrainer geef ik les op allerlei niveaus. Iedereen is welkom; van iemand die nog nooit ge(kick)bokst heeft, tot een ervaren (kick)bokser die zijn techniek wil verbeteren. Door mijn eigen ervaring in de ring, weet ik hoe essentieel de juiste begeleiding is. Omdat ik 1 op 1 lessen bied, is al mijn aandacht op jou gericht en word je niet in verlegenheid gebracht door anderen.

Wedden dat wij samen mooie dingen kunnen bereiken?

Als coach ben ik op z’n zachtst gezegd nogal gedreven. Geduldig, maar ook kritisch. Mijn begeleiding bestaat vooral uit aandacht voor het juist uitvoeren van de oefeningen. Ik neem de tijd om je de techniek goed aan te leren en geniet als mijn aanwijzingen worden opgepikt. Ik vind het mooi om je te zien groeien en je kundiger en zelfverzekerder te zien worden. Samen zoeken we je fysieke grenzen op en ben ik supertrots als je jezelf overtreft! Daarnaast schijn ik best gezellig te zijn voor een (kick)bokser; flauwe grapjes included. Maar dat merk je vanzelf tijdens een proefles.

Let's do this!